Nieuwesteeg 2a 6718TZ Ede

06 - 13379166 / 06 - 30493562

Pensionstalling

Zoekt u een stal in Lunteren of Ede? Wij zijn geen paarden manege maar wel een hele leuke pension stal. Wij bieden stalling en weidegang voor paarden aan op onze mooie boerderij. Op onze pensionstalling hebben wij diverse boxen te huur in verschillende maten. Prijzen op aanvraag.

In de zomermaanden 24/7 buiten, overdag in de wei en s’avonds/s’nachts in de paddocks met schuilstal. Dit grenst aan je wei. In de paddocks staan hooibakken en krijgen de paarden hooi gevoerd naast de weidegang. In de winter staan de paarden s ‘nachts in hun eigen box binnen en overdag in hun eigen paddock. U dient uw eigen box uit te mesten.  Wei- paddock in beurten  uit  mesten. Voeren en hooi geven doen wij, net als het buiten en binnen zetten in de winterperiode. De paarden staan bij ons op vlas.

U krijgt een ruime zadel kast voor uw spullen in de zadel kamer. U kunt voor uw paard eigen voer neerzetten in tonnen b/v meusli etc. Wij kunnen dat voeren bij de voer beurten of u geeft het zelf na het rijden of verzorgen van uw paard.

We zitten op 5 minuten stappen van de ruiterpaden af, waar u uren kunt rijden door de bossen en heide.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten, o.a

  • Verlichte buiten bak met eb en vloed bodem.DSC_0972
  • Verlichte roundpen  met eb en vloed bodem
  • Verwarmde kantine met keuken en toilet
  • Weidegang en paddocks
  • Ruime zadelkamer met kastruimte
  • Mogelijkheid voor het nemen van lessen met uw paard
  • Zowel engels als westernles!

U kunt in overleg en tegen een kleine vergoeding uw trailer of karretje stallen.DSC_0958

Pension stalling Tarieven

Prijzen op aanvraag afhankelijk van de grootte van uw pony/paard en de maat van de box. Ponybox/middenmaat 260 paardenbox 280.

Per 1 april hebben wij een schuur te huur met 6a7 ruime nieuwe boxen, eigen zadelkastenplek en voeropslag. Huur per box mogelijk, maar ook 1 huurder is bespreekbaar op doe het zelfbasis of volpension…..prijs over een te komen.

Wij hebben ook 24 uurs paardenrusthuis/weidegang met inloopstalling, voor info en tarieven kijk op paardenrusthuis op onze site.